Hoe werkt het gokken op William Hill?

Op het William Hill portaal vind je een breed assortiment op het gebied van gok mogelijkheden. Zo heb je vele William Hill fruitautomaten waar jij je bezig mee kunt houden, maar je vind op de site ook een breed assortiment op het gebied van sportweddenschappen. Op de sport website van William Hill vind je gelijk een duidelijk samenhangend geheel. Verschillende sporten zijn duidelijk aangegeven, en ook de wedstrijden waaruit je kunt kiezen zijn gemakkelijk te vinden. Bij William Hill werken ze ook met quoteringen.

Deze quoteringen zijn namelijk aangegeven als een verhoudingsgetal i.p.v. een decimaal getal, maar de werking blijft hetzelfde. De winst die jij ontvangt wordt berekend door de verhoudingsgetallen te delen, en hier vervolgens je inzet bij op te tellen. Achter elke weddenschap zie je het aantal weddenschappen dat tot op heden is ingezet.  Zo weet je direct welke weddenschappen populair zijn, en welke ook niet. De wedstrijden waarop je wilt inzetten kun je selecteren. Een verzameling van deze weddenschappen vind je rechtsboven . De winst die je kan realiseren zie je staan nadat je jouw inzet hebt bepaald. Het is bij William Hill ook mogelijk om gedurende een wedstrijd je weddenschap af te sluiten. De quotering is hier uiteraard wel anders dan de quotering die voorheen is vastgesteld. Dit wordt volledig gebaseerd op de gebeurtenissen die plaatsvinden gedurende de wedstrijd.

Betalingen

Om te beginnen met het afsluiten van weddenschappen ben je eerst gedwongen een account aan te maken op de site van William Hill. Na een verificatie met het e-mailadres dat jij hebt ingevuld, kun je jouw eerste storing doen. Je kunt een bedrag storten door middel van verschillende betalingsmogelijkheden. Hierbij kun je denken Ideal, Creditcard, Mastercard of andere internationale betalingsmogelijkheden als Neteller of MoneyBookers. Buiten het geld dat je zelf stort op je account, kun je bij William Hill ook in aanmerking komen van diverse bonussen. Hiervoor moet je wel nog aan enkele criteria voldoen. Voor het totale aanbod kun je een kijkje nemen op de website.

Terug naar Nieuws