Hoe werkt het gokken via Circus.nl?

Zoals eerder gezegd kun je op 90 verschillende sporten een weddenschappen afsluiten. Op de site van Circus.nl zie je een overzicht van wedstrijden die op korte termijn worden gepeeld. Bij iedere wedstrijd staat een quotering. Dit is een getal waarmee jouw inzet wordt vermenigvuldigd wanneer je de weddenschap correct hebt. Je hebt de keuze uit winst of een gelijkspel. Je kunt op een wedstrijd een gokken of op meerdere. Wanneer je op meerdere wedstrijden gokt stijgt ook de quotering per wedstrijd voor een klein deel. Zo kun je dus meer winnen wanneer je 2 wedstrijden samen in een weddenschap afsluit, dan beide apart. Je hebt buiten het kiezen van de winnaar ( of gelijkspel) nog meer keuzes binnen een weddenschap. Zo kun je ook de doelpuntenmakers kiezen of het aantal doelpunten in die wedstrijd. Ook hieraan zijn natuurlijk quoteringen aan verbonden.
Wanneer je een of meerdere weddenschappen geselecteerd hebt, zie je rechtsboven in de site het overzicht van de weddenschappen die jij wilt afsluiten. Nadat je jouw inzet hebt ingevoerd, zie je het winbedrag dat je kan winnen wanneer je de weddenschappen allen correct hebt ingevoerd.

Betalingen

Voordat je kan beginnen met weddenschappen afsluiten, ben je eerst genoodzaakt een account aan te maken op de site van Circus.nl. Nadat je de inschrijving voltooid hebt kun je een bedrag naar wens storten als spelers tegoed. Let op, er is een minimum storting nodig van € 10,-. Het storten van geld op je account kan door middel van verschillende betalingsmogelijkheden als Creditcard, Ideal of via Bankgiro. Ook zijn diverse internationale betalingsmogelijkheden. Na je storing kun je dus beginnen met het online afsluiten van weddenschappen. Wanneer je een weddenschap wilt afsluiten ben je verplicht minimaal €0,50,- in te zetten. Het maximum dat je kan winnen met een weddenschap is €10.000,- per speler, per week. Hoger dan dit bedrag keert Circus.nl je niet uit.

Terug naar Nieuws