Hoe werkt het gokken op 888 Sports?

Bij binnenkomst op de site van 888Sports heb je een direct overzicht van mogelijkheden waarin je een weddenschap kunt afsluiten. Je hebt links een klein overzicht van sporten waaruit je kan kiezen, en je vind er quick links die je doorverwijzen naar bijvoorbeeld alle weddenschappen in een bepaalde tijdsperiode. Wanneer je een weddenschap af wilt sluiten heb je de keuze uit het bepalen van de winnaar of een gelijkspel. Buiten het kiezen van de eerdergenoemde opties, heb je ook de keuze uit bijvoorbeeld het kiezen van wie welke set wint in een tenniswedstrijd, of wie de meeste punten scoort in een basketbal wedstrijd. De mogelijkheden zijn dus vrij gevarieerd. Aan iedere
weddenschap zijn quoteringen verbonden. Deze quoteringen zijn getallen waarmee jouw inzet word vermenigvuldigd wanneer je de weddenschap correct hebt afgesloten. Tevens heb je de mogelijkheid om bij 888 Sports gedurende een wedstrijd je inzet in te zetten. Dit heeft uiteraard wel effect op de quotering die van te voren is vastgesteld. Wanneer je een aantal weddenschappen hebt geselecteerd, zie je deze verschijnen in het overzicht rechtsboven in het scherm. Na het invoeren van je inzet, zie je het totaal bedrag dat je kunt winnen wanneer je de weddenschap goed hebt afgesloten.

Betalingen

Allereerst ben je genoodzaakt een account aan te maken op de site van 888Sports. Na een verificatie met het e-mailadres dat je hebt ingevoerd kun je een storing doen. Er kan geld op je account worden gezet door vele betalingsmogelijkheden als Ideal, Paypal,Creditcard of andere internationale betalingsmogelijkheden. Er is een minimum storting nodig van €10,-. Wanneer dit bedrag op je account staat kun je beginnen het het afsluiten van weddenschappen. Een weddenschap kan afgesloten worden door een minimum inzet van €1,- . Het maximum dat je per dag kunt winnen is €347.545,- ( excl. Inzet). 888 Sports biedt je verschillende bonussen aan. Deze bonussen ontvang je wanneer je voldoet aan de door hun gestelde criteria. Deze criteria vind je op de website van 888 Sports.

Terug naar Nieuws