William Hill

In 1934 is William Hill opgericht. Een bookmaker die tot op de dag van vandaag bekend staat als een van de meest gerespecteerde boomakers van Engeland. Sinds zijn oprichting heeft de organisatie veel dingen meegemaakt. Na vele eigenaren te hebben versleten, een flinke schuld bereikt te hebben bereikt en te zijn gered door een Japanse investeringsbank, is William Hill er toch bovenop  gekomen. Ze hebben na deze periode velen wedkantoren opgekocht in het Verenigd Koninkrijk en Ierland om zich te positioneren als het online- als offline wedkantoor van Groot-Brittannië. Tegenwoordig is William Hill in 175 landen een grote naam in de gok industrie.

Hoe werkt het gokken op William Hill?

Op het William Hill portaal vind je een breed assortiment op het gebied van gok mogelijkheden. Zo heb je vele William Hill fruitautomaten waar jij je bezig mee kunt houden, maar je vind op de site ook een breed assortiment op het gebied van sportweddenschappen. Op de sport website van William Hill vind je gelijk een duidelijk samenhangend geheel. Verschillende sporten zijn duidelijk aangegeven, en ook de wedstrijden waaruit je kunt kiezen zijn gemakkelijk te vinden. Bij William Hill werken ze ook met quoteringen.

Deze quoteringen zijn namelijk aangegeven als een verhoudingsgetal i.p.v. een decimaal getal, maar de werking blijft hetzelfde. De winst die jij ontvangt wordt berekend door de verhoudingsgetallen te delen, en hier vervolgens je inzet bij op te tellen. Achter elke weddenschap zie je het aantal weddenschappen dat tot op heden is ingezet.  Zo weet je direct welke weddenschappen populair zijn, en welke ook niet. De wedstrijden waarop je wilt inzetten kun je selecteren. Een verzameling van deze weddenschappen vind je rechtsboven . De winst die je kan realiseren zie je staan nadat je jouw inzet hebt bepaald. Het is bij William Hill ook mogelijk om gedurende een wedstrijd je weddenschap af te sluiten. De quotering is hier uiteraard wel anders dan de quotering die voorheen is vastgesteld. Dit wordt volledig gebaseerd op de gebeurtenissen die plaatsvinden gedurende de wedstrijd.

Betalingen

Om te beginnen met het afsluiten van weddenschappen ben je eerst gedwongen een account aan te maken op de site van William Hill. Na een verificatie met het e-mailadres dat jij hebt ingevuld, kun je jouw eerste storing doen. Je kunt een bedrag storten door middel van verschillende betalingsmogelijkheden. Hierbij kun je denken Ideal, Creditcard, Mastercard of andere internationale betalingsmogelijkheden als Neteller of MoneyBookers. Buiten het geld dat je zelf stort op je account, kun je bij William Hill ook in aanmerking komen van diverse bonussen. Hiervoor moet je wel nog aan enkele criteria voldoen. Voor het totale aanbod kun je een kijkje nemen op de website.

Het Nederlands elftal is toch groepshoofd op het EK 2016

Bij de loting voor de kwalificatieronde voor het EK 2016 in Frankrijk heeft het Nederlandse elfta

Kluivert na WK niet meer assistent bij Oranje

In de navolging van bondscoach Louis van Gaal vertrekt ook de assistent bondscoach Patrick Kluivert

Unibet

In 1997 is het online-gokbedrijf Unibet geboren. Een Zweeds bedrijf dat zich grotendeels bezig houdt