Nieuws

Natuurlijk wil je continue op de hoogte worden gehouden van al het nieuws omtrent het EK 2016 en het Nederlandse elftal. Op onze sport website wordt deze informatie altijd op overzichtelijk op een rijtje gezet. Je wilt toch ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft de ticketverkoop, de mogelijkheden tot sportweddenschappen, en eventuele blessures. Alle informatie vind je hier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wij als websites beheerders houden continue de social media van spelers in de gaten gaten. Op die manier zijn we altijd op de hoogte van ontwikkelingen die zich voordoen binnen andere teams, en binnen de spelersgroep. Tevens volgen we ook vele voetbal analisten en specialisten hun visie geven en ondersteunen over de verwachtingen van verschillende landen. Verder zoeken we naar verschillende sport nieuws artikelen die in kranten en tijdschriften geplaatst worden. Zijn er nog ontwikkelingen in Frankrijk? Heeft de UEFA nog bepaalde regels extra aangescherpt? En waar vindt welke wedstrijd plaats? Buiten eerder genoemde media houden we natuurlijk ook constant interviews en wedstrijden in de gaten. Hoe presteert elk land tijdens de kwalificatie wedstrijden? En hoe zien andere spelers hun kansen op het EK in 2016?

Voor u in beeld gebracht

Om jou op een goede manier te voorzien van belangrijke of opvallende informatie maken we ook gebruik met beeldmateriaal. Hier zie je belangrijke interviews met spelers van het Nederlands elftal of andere landen, maar ook belangrijke persconferenties van coaches of de UEFA zal in beeld worden gebracht. Verder zullen we ook gebruik maken van filmpjes waarin mooie acties, prachtige doelpunten, maar ook blunders van spelers te zien zijn die ook deel zullen nemen aan het EK van 2016. Op deze manier bent u altijd 100% op de hoogte van al het EK nieuws.

Artikelen

EK voetbal 2020

Het Europees kampioenschap voetbal 2020 is de 16e editie en zal worden gehouden in juni en juli van 2020. Tevens is het een bijzonder EK want de UEFA bestaat 60 jaar. Om dat te vieren wordt het EK gehouden in dertien verschillende landen, iets wat nog nooit eerder is gebeurd. Voor het jaar 2000 was het namelijk een verplichting dat er maar &eacu

Lees meer...

Kluivert na WK niet meer assistent bij Oranje

In de navolging van bondscoach Louis van Gaal vertrekt ook de assistent bondscoach Patrick Kluivert bij het Nederlands elftal na het WK van 2014 in Brazilië. 

Op het moment dat Patrick Kluivert het contract ondertekende om als assistent-bondscoach te fungeren bij het Nederlands elftal liet hij aan de directeur van betaald voe

Lees meer...

Het Nederlands elftal is toch groepshoofd op het EK 2016

Bij de loting voor de kwalificatieronde voor het EK 2016 in Frankrijk heeft het Nederlandse elftal de status van groepshoofd weten te bemachtigen. 

Buiten Nederland zijn ook titelverdediger Spanje, Duitsland, Portugal, Engeland, Rusland, Griekenland en Bosnië-Herzegovina  benoemd als groepshoofd bij het EK 2016 in Fr

Lees meer...

Kluivert na WK niet meer assistent bij Oranje

In de navolging van bondscoach Louis van Gaal vertrekt ook de assistent bondscoach Patrick Kluivert

Euro Free Kick 2012

Ben jij de vrijetrappenspecialist van jouw voetbalteam?  Kijk dan nu ook of je ook de beste

Flick Headers Euro 2012

Ben jij de kop specialist van jouw vriendengroep? Kijk dan nu of je dat ook kan zijn op het Europ