Kluivert na WK niet meer assistent bij Oranje

In de navolging van bondscoach Louis van Gaal vertrekt ook de assistent bondscoach Patrick Kluivert bij het Nederlands elftal na het WK van 2014 in Brazilië. 

Op het moment dat Patrick Kluivert het contract ondertekende om als assistent-bondscoach te fungeren bij het Nederlands elftal liet hij aan de directeur van betaald voetbal Bert van Oostveen al weten dat hij voor slechts 2 jaar deze positie wil vervullen. Na die periode wilde Kluivert graag op eigen benen staan om zo een grote coach te worden.

Zelfstandig als coach verder

De ex coach van Jong FC Twente wil na het WK van 2014 op eigen benen staan, en hij heeft er ook goede vertrouwen in dat voor hem goed komt. “AC Milan heeft zijn nek uitgestoken voor Seedorf, omdat hij op zijn beurt zich al velen jaren voor AC Milan heeft bewezen. Ik hoop dat een club – nationaal of internationaal – dit ook voor mij zal doen. Als een vertrouwen me vertrouwen schenkt en mij de mogelijkheid geeft om me te ontwikkelen binnen die club. Dan weet ik zeker dat ik me van waarde kan laten blijken voor die club”

William Hill

In 1934 is William Hill opgericht. Een bookmaker die tot op de dag van vandaag bekend staat als een

Flick Headers Euro 2012

Ben jij de kop specialist van jouw vriendengroep? Kijk dan nu of je dat ook kan zijn op het Europ

888

888 is begonnen als een aanbieder van online casinospellen en games. Pas in 2008 namen ze deel aan h